За нас

СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ DREAMS    ПОЗВОЛИ НА МЕЧТИТЕ ДА СЕ СБЪДНАТ .....
Нашата фирма е създадена през 2009 г. , като през 2016 г. основна дейност става  изработка на сватбени аксесоари и украси за сватбени тържества, покриващи всички ценови  диапазони както за ниско бюджетни, така и за луксозни сватби и други тържества.
Тук ще откриете богато разнообразие от сватбени аксесоари основно ръчна изработка, създадени от нашия опитен колектив, който се стреми да създава модели за всеки вкус съобразен с Вашия бюджет!
Скъпи приятели! Ние знаем колко важен е този празник за Вас!
Ще се погрижим този ден да се превърне в едно незабравимо преживяване. Подхождаме индивидуално. Няма желание, което да не можем да изпълним.
Предлагаме няколко вида услуги :
Може да закупите от нашите аксесоари;
Да се ангажираме с украсата на Вашия сватбен ден или друг вид тържество;
Да работим заедно по цялата организация на сватбения ден : избор на цвят на сватбата, покани, украса, избор на рокля, прическа, грим, консултации за всичко свързано с организацята на събитието, както и съблюдаване на целия сватбен ден.
Предлагаме както вносни, така и ръчна изработка на покани, букети, бутониери и украси.
Независимо дали планирате малка интимна сватба, рожден ден, кръщене или по-голяма церемония –ние ще се погрижим да превърнем този специален за Вас ден в празника, за който винаги сте мечтали.
Ние организираме :
Сватбени тържества Рожденни дни,юбилеи Кръщенета,църковен ритуал Фирмени партита и team building Конкурси,семинари Абитуриентски балове Украса с балони Коледна украса

ВАШИТЕ СБЪДНАТИ МЕЧТИ СА НАШАТА ГОРДОСТ!