Достaвка

ОБЯВЕНАТА ЦЕНА НА ДОСТАВКА Е ДО ОФИС НА ЕКОНТ .

ВНИМАНИЕ! ПАЗЕТЕ ДОКУМЕНТА ИЗДАДЕН ОТ ЕКОНТ! ТОЙ ЗАМЕСТВА КАСОВИЯ БОН, КОЙТО МОЖЕ ДА ПРИКРЕПИТЕ ПРИ ФАКТУРА!

Продуктите на сайта се изпълняват по поръчка при заявка. Пратките се изпращат с опция преглед и при несъответствие може да откажете и да се върне към подател. В случай, че вземете Вашата пратка се счита, че сте приели продукта. Приемането на стоката представлява съгласието на клиента, че стоката е пристигнала в добро състояние.  


Разходите по доставката:

Безплатна доставка за поръчките на стойност над 250лв. (само до офис на Еконт)
Доставка до адрес се поема от клиента, като тя варира спрямо тарифата на куриерската фирма и теглото на пратката Ви. Същите условия важат и за поръчки до офис на Еконт под 250лв.                                 

Всички цени в електронният магазин са окончателни и важат за деня на поръчката.   

След получаване на поръчка ще се свържем с вас на посочения телефон във формата за регистрация за потвърждение на поръчката.

Доставката се извършва само с куриерска фирма Еконт Експрес. Цената до офис е базово 5.70 лв. като отделно се заплаща процент върху сумата на наложения платеж. Приблизителна крайна сума за заплащане 6.10 - 7.90 лв. за доставка до офис.


С повишаване теглото на пратката, цената за куриерската услуга става по - висока. Моля запишете в адрес или като коментар желаният офис за доставка до Еконт. Цената на куриерската услуга и наложения платеж се заплащат от получателя.

Заплащането на поръчаната от вас стока се извършва в момента на доставка чрез наложен платеж.

Минимална сума за обработка на поръчката е 15 лв.

Продуктите са ръчна изработка и се доставят в срок до 3 - 4 работни дни, в зависимост от вашето населено място и в зависимост от типа и сложността на конкретният артикул. Обемните сватбените украси за кола са със срок на изработка 4 - 5 дни, след което се изпращат на посоченият адрес. Сватбените покани, сватбените подаръчета  са с 15 ДНЕВЕН СРОК на изработка, след което се изпращат, като в случаите когато са готови по - рано от 15  дни се изпращат на по - ранна дата.

Ако продуктът в момента не е в наличност, ще бъдете уведомени за срока на доставката, при потвърждаване на поръчката по телефона от наша страна. Ако поръчаният от вас продукт не може да бъде доставен, ще ви уведомим на посочените от вас данни за контакт.