Достaвка

ОБЯВЕНАТА ЦЕНА НА ДОСТАВКА Е ДО ОФИС .

Всички цени в електронният магазин са окончателни и важат за деня на поръчката.
След получаване на поръчка ще се свържем с вас на посочения телефон във формата за регистрация за потвърждение на поръчката.

В случай, че желаете доставка с куриерска фирма Еконт Експрес цената до офис е приблизително 6.00 лв за поръчки до 1 кг.

С повишаване теглото на пратката, цената за куриерската услуга става по - висока. Моля запишете като коментар при поръчката предпочитаната куриерска фирма и офис на доставка. За ДОСТАВКИ ДО АДРЕС цената варира според куриерската фирма и местоположението. Цената на куриерската услуга и наложения платеж се заплащат от получателя.

Заплащането на поръчаната от вас стока се извършва в момента на доставка чрез наложен платеж.

Минимална сума за обработка на поръчката е 10 лв.

Продуктите са ръчна изработка и се доставят в срок до 3 - 4 работни дни, в зависимост от вашето населено място и в зависимост от типа и сложността на конкретният артикул. Обемните сватбените украси за кола са със срок на изработка 4 - 5 дни, след което се изпращат на посоченият адрес. Сватбените покани, сватбените подаръчета  са с 15 ДНЕВЕН СРОК на изработка, след което се изпращат, като в случаите когато са готови по - рано от 15  дни се изпращат на по - ранна дата.

Ако продуктът в момента не е в наличност, ще бъдете уведомени за срока на доставката, при потвърждаване на поръчката по телефона от наша страна. Ако поръчаният от вас продукт не може да бъде доставен, ще ви уведомим на посочените от вас данни за контакт.

Ако искате да върнете продукта, можете да го направите в срок от 14 работни дни от датата на получаването му, като куриерската услуга е за ваша сметка. Продуктът трябва да бъде в оригинална опаковка, заедно с придружаващите го документи.
Възстановява се сумата чрез банков път или превод.

Доставките се извършват от понеделник до събота, по график на избраната куриерска фирма.