Достaвка

ОБЯВЕНАТА ЦЕНА НА ДОСТАВКА Е ДО ОФИС НА ЕКОНТ .

ВНИМАНИЕ! ПАЗЕТЕ ДОКУМЕНТА ИЗДАДЕН ОТ ЕКОНТ! ТОЙ ЗАМЕСТВА КАСОВИЯ БОН, КОЙТО МОЖЕ ДА ПРИКРЕПИТЕ ПРИ ФАКТУРА!

Продуктите на сайта се изпълняват по поръчка при заявка. Пратките се изпращат с опция преглед и при несъответствие може да се откаже и да се върне към подател. В случай на отказ, имате разходи за 2 куриерски такси.  В случай, че вземете Вашата пратка се счита, че сте приели продукта. Приемането на стоката представлява съгласието на клиента, че стоката е пристигнала в добро състояние.  


Разходите по доставката:

Безплатна доставка за поръчките на стойност над 250лв. (задължително  плащане по банков път, в противен случай, такса Наложен платеж се заплаща от Вас, ние плащаме само куриерска услуга).


Всички цени в електронният магазин са окончателни и важат за деня на поръчката.   

След получаване на поръчка ще се свържем с Вас на посочения телефон във формата за регистрация за потвърждение на поръчката.

Доставката се извършва само с куриерска фирма Еконт Експрес. Цената до офис е базово 6.05 лв., като към нея се добавя процент върху сумата на наложения платеж в размер 2,90%, смс известяване - 0,19 лв. Приблизителна крайна сума за заплащане 6.70 - 8.90 лв. за доставка до офис, като зависи от тегло и сума наложен платеж. При чупливи артикули се начислява и такса чупливост.

Справка със сайта на фирма Еконт - https://www.econt.com/services/cash-on-delivery-payment-via-postal-money-transfer


С повишаване теглото на пратката, цената за куриерската услуга става по - висока. Моля запишете в адрес или като коментар желаният офис за доставка до Еконт. Цената на куриерската услуга и наложения платеж се заплащат от получателя.

Заплащането на поръчаната от вас стока се извършва в момента на доставка чрез наложен платеж или предварително по банков път. При заплащане по банков път, куриерската такса е в минимален базов размер - 6.05лв. до  офис и 7.80лв до адрес.

Минимална сума за обработка на поръчката е 20 лв. В случай на заплащане по банков път минимална сума за поръчка не се изисква. Всички поръчки под сума 20 лв. се заплащат задължително по банков път.


С оглед на това, че всички продукти са изцяло ръчна изработка, при поръчка над 200 лв., както и за персонализирани продукти изискваме капаро в размер от 20% от стойността на поръчката, които следва да се платят преди започване на нейната обработка. Капарото се заплаща по удобен за Вас метод - пощенски паричен превод с Еконт или банков превод. В случай на отказ от вземане на поръчката или нейното връщане, стойността на капарото не се възстановява.

Инструкции за банков превод, ще получите след направена поръчка и избран метод за доставка - по банков път.

Поръчката Ви ще бъде изпълнена, веднага след като парите постъпят в посочената сметка.


Продуктите са ръчна изработка и се доставят в срок до 3 - 4 работни дни, в зависимост от вашето населено място и в зависимост от типа и сложността на конкретният артикул. Обемните сватбените украси за кола са със срок на изработка 5 - 7 дни. Сватбените покани, сватбените подаръчета  са с 15 ДНЕВЕН СРОК на изработка, след което се изпращат, като в случаите когато са готови по - рано от 15  дни се изпращат на по - ранна дата.

Ако продуктът в момента не е в наличност, ще бъдете уведомени за срока на доставката, при потвърждаване на поръчката по телефона от наша страна. Ако поръчаният от вас продукт не може да бъде доставен, ще ви уведомим на посочените от вас данни за контакт.